Agenda Març 2016

posted in: Historial d'activitats | 0

.agenda març

.

.

Aquesta és la proposta d’activitats de la nostra Agenda Març 2016:

.

Divendres 4 – 20.00h: Presentació del llibre “Formentera lady” (Jordi Cussà, LaBreu Edicions, 2015).

Jordi Cussà (Berga 1961) té escrites 7 novel.les, 2 llibres de relats, un llibre de poesia i com a dramaturg té una quinzena de muntatges propis a les seves esquenes. Ha traduït al català a Patricia Highsmith, Truman Capote, John Boyne o John Le Carre entre molts d’altres

Aquest divendres serà a la Llibreria Papasseit per parlar de la seva darrera novel·la, “Formentera lady” (LaBreu Edicions, 2015). “Formentera lady” és un llibre que ens ofereix la crònica, amb molts components autobiogràfics, d’una generació desfeta. Una generació que va abusar de l’heroïna i que va viure al límit de l’abisme, una generació en la que alguns van morir joves o van quedar malmesos.

Us convidem a entrar en aquest món!

 

.

Divendres 11 – 20.30h: Inauguració de l’exposició “Naturalesa morta, artificial i procés invers”, d’Eduard de Pobes.

Veurem una petita mostra dels darrers treballs de l’artista manresà Eduard de Pobes, que surten per primer cop del taller.

Explorant els formats clàssics de la pintura, la sèrie presenta una narració sobre els desamors, l’esperança, el renéixer i la vida i la mort.

.

agenda març

 

Dissabte 12 – 20.00h: El Retaule, lectura dramatitzada de “Mentides”.

En aquesta obra, un muntatge propi del grup, veureu com un grup d’amics molt ben avinguts, familiars alguns d’ells i a més companys de treball, porten una vida d’aparent normalitat, gaudint de festes i trobades. Però si un bon dia, un d’ells, portat per la seva tossuderia a conèixer la veritat, vol descobrir un fet concret, provocarà una situació de conseqüències imprevisibles, en la qual s’adonarà que tota la seva vida i la dels seus amics està plena de “Mentides”.

Retaule3En un joc metateatral, al final de l’obra es retornarà a l’inici de la situació, per veure’n el desenvolupament si no s’hagués volgut conèixer la veritat.

.

Repartiment:

  • Marta: Roser Rojas
  • Isabel: Iolanda Segura
  • Elisabet: Isaura Armengau
  • Robert: Xavier Cots
  • Carles: Joan C. Jimenez
  • Jaume: Àngel Mompó

Tècnic: Lluís G. Filosa

Direccció: Lluís Tuneu

.

Dissabte 19 – 12.30h: Vermut poètic amb Tomàs Arias. Presenta “En fi, començo” (Edicions Terrícola, 2015).

agenda marçEl poeta berguedà Tomàs Arias (1966) fa anys que forma part del grup de poetes que han revolucionat l’escena catalana.

A més de poeta, és narrador, músic i projectista d’instal·lacions i ha recitat en espais de tot Catalunya, Europa i Amèrica, posant-se sempre el públic a la butxaca.

Amb el seu nou llibre “En fi, començo” (Edicions Terrícola, 2015), assumeix l’inici d’una època més madura.

Presentació a càrrec d’Ariadna Torres.

.

Per més informació podeu llegir aquesta ressenya que en fa Antoni Clapés.