Per Nadal els llibres de 2a mà són un bon regal!

posted in: Historial d'activitats | 0

Nadal.

No sabeu, encara, com enfocar els regals d’aquestes festes?

Esteu cansats de la banalitat i el consumisme que semblen impregnar les dates nadalenques?

Voleu, per al vostre regal, la millor relació qualitat – preu?

,

Des de la Llibreria Papasseit us proposem una sèrie d’idees que aposten per la cultura, el reciclatge i un consum responsable i que esperem us serveixin d’inspiració per als vostres regals.

Felices lectures!

.

.

.

Papasseit_follet

Papasseit_pla

Als amants de la Narrativa segur que els encantarà tenir una edició de luxe d’obres consagrades, o l’obra completa d’algun dels seus autors preferits.

Papasseit_local

Papasseit_costumari

Per a aquells que porten Manresa gravada al cor, segur que trobeu quelcom interessant a la nostra assortida Col·lecció Local. I per als amants de la cultura i les tradicions catalanes, què millor que el Costumari de Joan Amades per saber-ho tot de l’etnografia i el folklore catalans? 

Papasseit_art

Per als amants de l’art, segur que un bon catàleg de pintura, o aquesta fantàstica enciclopèdia de la història de l’art serà del seu grat!

Papasseit_antics

Papasseit_illustrats

Papasseit_illustrats2

O, per què no, tirar una de les nostres petites joies: llibres antics i il·lustrats que agradaran a tots els amants dels llibres! 

Papasseit_infantil

I pels més menuts, contes a dojo!

Papasseit_regals

Si cap d’aquestes propostes us ha convençut, i no sabeu decidir-vos entre el que tenim a la llibreria, tenim a la vostra disposició els Xecs regal de la Llibreria Papasseit, perquè el lector en qüestió pugui venir a triar el que més li convingui!

Deixa un comentari