2 anys de cultura són per celebrar-los!

posted in: Historial d'activitats | 0

2 anys de culura.!

El dia 1 de juliol de l’any 2013 encetàvem l’aventura de la llibreria. Sembla mentida que ja hagin passat 2 anys, 2 anys de cultura!

Després d’haver acariciat milers de llibres, haver conegut gran quantitat d’escriptors i poetes (i artistes en general) que han vingut a parlar-nos de les seves obres, considerem necessària una parada per reflexionar.

És per això que us proposem 2 activitats que tancaran la temporada 2014-2015 de la llibreria i que volem compartir amb tots vosaltres amb una copa de cava a la mà.

.

2 anys de culura: 2 anys de paraula

Aquest primer dissabte de juliol, a partir de 2/4 de 8 del vespre, el dedicarem a la paraula, que tantes tardes ens ha permès compartir amb tots vosaltres i amb tantes persones d’allò més interessants.

.

2 anys de culura: Recital d'Adriana Borràs i Ariadna Torres 2 anys de cultura: reCORdant Lizano.

Podeu seguir l’esdeveniment a Facebook.

.

2 anys de cultura: 2 anys d'art

.

Celebrem també el 2n aniversari d’El Racó de l’Art de la llibreria, un espai que amb aquest temps s’ha guanyat una entitat pròpia dins el nostre projecte.

Durant aquests 2 anys ha penjat de la paret blanca de la llibreria el treball de gran quantitat d’artistes vinculats d’alguna manera amb la Catalunya central. Hem conegut les obres d’artistes consolidats (com Txema Rico, Patrice Blanquart, Susanna Ayala o Marina Berdalet) i hem descobert també el treball d’artistes joves que inicien la seva carrera d’artista visual (com Gerard Vilardaga, Oriol Segon o Oda Sales).

Ara volem agrupar tots aquests artistes que han ajudat a crear l’esperit del Racó de l’Art en una exposició col·lectiva que durarà tot l’estiu i que anirà canviant amb el pas dels dies, proporcionant nous diàlegs entre els treballs de tots aquells artistes que han passat per la llibreria durant aquests 2 anys d’art.

La inauguració de la mostra serà el proper divendres 10 de juliol a les 8 del vespre i durarà fins al mes de setembre, quan iniciem la temporada 2015-2016.

.

Podeu seguir l’esdeveniment a Facebook.

.

Us convidem a celebrar amb nosaltres aquests 2 anys de cultura!