Un any de llibres, art, poesia, música i molt més!

posted in: Historial d'activitats | 0

aniversari2

.

L’1 de juliol de l’any passat obríem per primer cop les portes de la llibreria. Un any després, aquest projecte no tan sols segueix endavant, sinó que s’ha consolidat i ampliat.

Als llibres de segona mà, que inicialment omplien els prestatges de la Papasseit, s’hi han sumat els llibres de vell i una selecció de llibres nous de petites editorials, així com una representació de projectes auto-editats d’autors locals. Per altra banda, una oferta variada d’activitats (recitals de poesia, exposicions d’art, presentacions de llibres, alguns concerts i xerrades, i fins i tot un taller de poesia que va portar a Manresa sis dels millors poetes catalans del moment) han consolidat el nostre modes espai com a petit reducte cultural de la ciutat.

I si això ha estat possible és gràcies al suport de totes aquelles persones que amb la vostra participació i entusiasme ens heu ajudat a tirar-ho endavant.

.

Per a celebrar aquest primer any, volem brindar amb tots vosaltres amb una copa de cava, alhora que gaudim d’una sèrie de propostes que sintetitzen, en certa mesura, tot el que ha passat aquest darrer any:

  • aniversari319h: El grup teatral El Retaule farà una lectura dramatitzada d’ “Habitacions tancades”, una comèdia dramàtica muntada per Lluís Tuneu i interpretada per Iolanda Segura, Àngels Torrens, Roser Rojas, Montse Mas, Xavier Cots i Joan C. Jiménez.
  • 20.15h: El poeta local Xavier Giol oferirà un recital de poesia a base d’obra pròpia (coneguda i inèdita) i algunes poesies de Joan Salvat-Papasseit, el poeta que dóna nom a la Llibreria.
  • 21h: Live music a càrrec del DJ local Battle Beats. Electro, glitch-hop, moombah, mashup, techno, drumnbass & dubstep.

.

Us esperem a tots!

.