Com organitzem la nostra narrativa

posted in: Literatura | 0

narrativa.

El nostre apartat de narrativa està organitzat alfabèticament (per cognom d’autors), sense distingir gèneres ni origen dels escriptors.

Ara bé, al llom d’algunes novel·les trobareu unes etiquetes amb unes icones que serveixen per distingir-ne la temàtica principal: novel·la de ciència-ficció, eròtica, fantàstica, històrica, d’humor, novel·la negra o d’intriga, de terror, novel·la romàntica o literatura de viatges.

.

narrativa

.

Tenim, a més, una sèrie d’etiquetes que informen d’altres característiques com, per exemple, l’edat dels lectors, el tipus d’edició, etc.

.

narrativa

.

Així, si trobes les sabatilles esportives es tracta de literatura juvenil, és a dir que la novel·la està pensada perquè els lectors joves puguin gaudir-ne.

El plec de papers indica que no és una novel·la, sinó un recull de contes o relats.

L’estrella emula els “preferits” de l’univers 2.0, i la llueixen els llibres que han agradat profundament als llibreters.

I, finalment, si té un diamant és que considerem que aquest llibre és una “joia”, ja sigui per la dificultat de trobar-lo al mercat de segona mà o per tractar-se d’una edició especial o de gran valor.

.

narrativa