Aquest Nadal, llibres nous de petites editorials!

posted in: Literatura | 0

NADALCULTURAL_editorialsnoves.

Com bé sabeu a la Llibreria, a més de llibres usats, també tenim un petits espai dedicat a una acurada selecció de títols nous de petites editorials o editorials independents.

Creiem en la necessitat de difusió d’aquests projectes, ja que lluiten per una pluralitat en un món editorial que tendeix a la mercantilització, oferint propostes realment interessants.

.

 

erratanaturae
Errata Naturae. Més informació aquí.

Els amants de la filosofia contemporània no podran perdre’s la selecció de títols de l’editorial Errata Naturae.

Des de l’aproximació filosòfica a les sèries contemporànies de més èxit com “Juego de Tronos”, “True detective” o “Breaking Bad”, fins a teoria musical i cinematogràfica, passant per assaigs de temes d’allò més contemporanis.

.

akal
Akal. Més informació aquí

Hem inclòs l’editorial Akal a la nostra selecció de llibres nous de petites editorials pels seus títols d’alta divulgació en temes de filosofia, economia, política i psicologia.

Us recomanem aquestes aproximacions a l’obra dels principals filòsofs de la història, així com als tres toms il·lustrats que ens introdueixen els conceptes fonamentals de la disciplina política, econòmica i psicològica.

 

blackiebooks
Blackie Books. Més informació aquí

Blackie Books és una, ja reconeguda, editorial independent que aposta per una arriscada però encertada selecció de títols, així com per una acuradíssima edició (especialment en tapa dura).

Amants dels objectes bonics, no us descuideu de venir a veure aquests títols!

.

labreu
LaBreu edicions. Més informació: aquí

Als amants de la poesia segur que els cridarà l’atenció aquesta selecció de títols de poesia en català feta per LaBreu edicions en la seva col·lecció Alabatre.

També tenim un parell de novel·les entre les quals destaca “Una dona meravellosa”, del manresà Joan Jordi Miralles.

 

terrícola_IMG_8936
Edicions Terrícola. Més informació aquí.

Seguim amb els amants de la poesia, també tenim els llibres de l’editorial Terrícola.

.

nordica_IMG_8954
Nórdica Libros. Més informació aquí.

Nórdica Libros ens ofereix una interessant proposta: la versió il·lustrada de clàssics i no tant clàssics. Edicions molt acurades i una bonica selecció de títols.

.

lenguadetrapoIMG_8942
Lengua de Trapo. Més informació aquí.

Lengua de Trapo és una editorial que, entre altres, ofereix una col·lecció que ens aproxima a importants fenòmens musicals del nostre país.

.

anagrama_IMG_8930
Anagrama, col·lecció Compendium.

Sabem que Anagrama no és una editorial petita, però us proposem aquesta recent estrenada col·lecció: Compendium. De moment compta amb tan sols 3 títols, una recopil·lació de 3 obres de Charles Bukowski, 3 obres de Jack Kerouac i 3 obres de William Burroughs.