Art i poesia omplen la llibreria!

.

Per tancar el primer trimestre del curs 2014-2015, i en col·laboració amb La Gramola Manresa, proposem un cap de setmana on imatge, paraula, música i acció es donaran la mà.

GerardVilardaga_Promo
Imatge de la sèrie “Èpiques del Vilardaga”

.

Divendres 12 – 20:00h

Inauguració de l’exposició “Èpiques del Vilardaga”, de Gerard Vilardaga.

El Racó de l’Art de la llibreria estrenarà un projecte fotogràfic que reflexiona sobre la possibilitat d’una imatgeria contemporània per a l’èpica.

.

Lloc: Llibreria Papasseit (Pl. Gispert, 2)

Més informació: Esdeveniment de Facebook.

.

Divendres 12 -21.00h

polinesia1Recital poètic audiovisual “Polinèsia”, a càrrec de Gerard Vilardaga i Primo Gabbiano.

La parella poètico-artística ens proposa un viatge poètic i performatiu a través de les illes del sub-continent asiàtic. La Polinèsia, per Vilardaga i Gabbiano, és un espai on experimentar, un territori porós on paraules, sons, sorolls i accions performàtiques es mesclen cercant noves relacions. Als espectacles “Polinèsia“, necessàriament únics perquè s’adapten a cada espai, hi ha electrònica, spoken words, rock, teatre i improvisació.

.

Lloc: La Gramola Manresa (Muralla St. Francesc, 29). Entrada gratuïta.

Més informació: Esdeveniment de Facebook.

..joanvinuesa3

Dissabte 13 – 19.30h

“UN COP DE POESIA (al mes)”, recital poètic a càrrec de Joan Vinuesa i Lina Giralt.

El cicle, que ha dut a la llibreria des de figures consolidades com Carles Hac Mor i Ester Xargay fins a joves inèdits com Guim Valls, compta aquest mes amb la veu de Joan Vinuesa (Barcelona, 1952).

Pintor, poeta i cantautor barceloní, la seva obra inclou llibres de poesia, discs de poesia musicada i una interessant obra plàstica. El recital que oferirà a la llibreria, acompanyat de la Lina Giralt, amb qui ha realitzat diverses performances sonores, serà un tastet de la seva obra poètica, publicada en diverses editorials del país.

.

Lloc: Llibreria Papasseit (Pl. Gispert, 2)

Més informació: Esdeveniment de Facebook.