.

Estimem els llibres, i estimem la olor i el tacte d’aquests objectes preciosos que ens obren les portes d’universos per descobrir. És per això que hem obert, en els temps d’una digitalització global, una llibreria de títols de segona mà amb nom de poeta.

Partim del concepte de proximitat per a construir a Manresa un mercat de llibres de segona mà que aposti per la qualitat tant dels exemplars (en forma i contingut) com del servei. Creiem també en la necessiatt de difusió dels petits projectes editorials que lluiten per una pluralitat en un món editorial que tendeix a la mercantilització, és per això que també venem una selecció de títols nous de petites editorials.

Més enllà de la venta de llibres, i en una aposta per la cultura entesa d’una forma integradora, des de la Llibreria s’ofereixen una sèrie d’activitats culturals paral·leles: presentacions de llibres, recitals de poesia, lectures teatralitzades, concerts en petit format, etc. També, amb la mateixa voluntat de difondre les veus emergents, al Racó de l’Art de la llibreria cada més s’exposa el treball de joves artistes, principalment locals..

.

Si vols saber més sobre la llibreria, pots consultar la Galeria d’imatges de la llibreria o de les activitats que realitzem i el Recull de premsa.