Primera Trobada Literària

Tal i com ja vam anunciar en un post anterior, incorporem una nova activitat literària a la nostra agenda mensual, la Trobada Literària. Aquest dimarts 21 de gener a les 19:30h tindrà lloc a la Llibreria (Pl. Gispert 2, Manresa) el primer d’aquests encontres pels amants de la lectura.

1a_trobada

A fi d’organitzar una mica aquesta primera cita, i malgrat voler evitar tenir massa normes preestablertes, us indiquem a continuació una sèrie de premisses que agrairem que tots els interessats tinguin en compte:

  • Ja que molts dels participants no ens coneixerem directament, aquesta primera trobada literària tindrà un alt component de presentació. En aquest sentit, us proposem que cadascú tingui al cap un llibre que l’hagi marcat (o agradat especialment, o que estigui llegint actualment, o…) a fi que pugui explicar-nos-el una mica i dir-nos què és el que més li ha cridat l’atenció.

 

  • Per altra banda, amb la finalitat de fer una mica de previsió sobre l’assistència, us demanem que si teniu pensat acudir a aquesta primera sessió ens confirmeu la vostra assistència, ja sigui deixant un comentari en aquest post, apuntant-vos a l’esdeveniment de facebook o ve a través del telèfon de la llibreria (933 802 290).

Esperem veure’us demà!