Esther Polo (Sant Hilari i Sacalm, 1975) va començar a experimentar amb les arts plàstiques de ben jove i, decidida a impregnar-se una mica més, inicià estudis a l’Escola d’Art de Vic, on passà gairebé 10 anys, estudiant escultura, pintura i coneixent algunes tècniques de fosa, la fotografia i el gravat.

El vincle de l’Esther Polo amb l’art l’uneix des dels inicis a al col·lectiu Exabrupto, organitzant esdeveniments artístics en diferents espais i descentralitzant-se de la gran ciutat.

El currículum artístic d’Esther Polo passa per exposicions individuals al Konvent.0, a la Sala d’exposicions de l’Escola d’Art de Vic, al Museu Guilleries de Sant Hilari, entre d’altres. També ha participat en nombroses exposicions col·lectives arreu de Catalunya (Manlleu, Olot, Viladrau, Moià, etc.).

«Llibres s/títol», el projecte que presenta a la Llibreria Papasseit, es defineix pel joc. Les seves joguines: els papers i les mans.

En aquest projecte, l’impuls d’una esparracada és el desencadenant d’una composició subtil, complexa i sensible on entren en joc la transparència, les textures i les ombres.

.

*Les fotografies del muntatge són de l’Alba Enrich.

  • Projecte: Llibres s/títol
  • Exposició: 06/11/2015 - 10/12/2015
  • Tècnica: Gravat i collage sobre paper
  • Any de realització: 2015