Ermisenda Soy és llicenciada en Història de l’Art i ha estudiat, treballat i viscut en diverses ciutats italianes, una influència que, sens dubte, es nota a la seva obra.

El dibuix i la il·lustració són la seva gran passió i actualment combina la feina a l’estudi (és resident a l’Espai d’Arts Roca Umbert de Granollers) amb la docència artística i l’educació vinculada a projectes artístics, a més de col·laborar en tot tipus de projectes vinculats a la seva passió. Les il·lustracions de l’Ermisenda han estat exposades a diferents ciutats, sobretot entre Itàlia i Espanya, i ha publicat en projectes editorials i també per empreses públiques i privades.

«Coffee project», la sèrie que presentarà a la llibreria manresana parteix, com el seu nom indica, de la paraula «cafè» i les connotacions que d’aquesta es desprenen: l’olor que envaeix la cuina, el soroll de la cafetera, un espai, un diàleg, en definitiva un acte íntim o un moment per compartir.

Les peces que constitueixen «Coffee project» son creades a partir d’imatges de les pauses del cafè enviades pel públic i que, per separat, recullen diverses narra-cions il·lustrades, alfabets visuals d’imaginaris propis i independents.

A partir de la intervenció de l’artista en aquestes imatges a base d’il·lustració, es redefineixen i configuren com a una sola peça, amb un nou discurs que unifica els fragments. S’estableix doncs un diàleg amb el públic, un diàleg en una pausa de cafè.

  • Projecte: Coffee Project
  • Exposició: 15/01/16 - 10/03/16
  • Tècnica: Aquarel·la i tinta sobre transferència fotogràfica
  • Pàgina web: http://ermisendasoy.com