Del 18 d’abril al 14 de març de 2015

El Dko Dkora és un conegut muralista manresà nascut el 1984.

Després d’anys dibuixant de tot en llibretes, posà la seva energia en l’aprenentatge, tant acadèmic com autodidacta. Apassionat del moviment del graffiti, participa en varis projectes a nivell local i també a nivell nacional.

Durant varis anys ha estat treballant com a dissenyador i il·lustrador, combinant-ho amb el graffiti i la pintura mural.

.

Bunibum

En el projecte “Bunibum”, Dko Dkora abandona els murs de la urbs per portar a la Papasseit un projecte que és com un “virus gràfic”.

Els “Bunis” del Dko Dkora, personatges fets a base de línia negra sobre blanc i sense una identitat definida, van néixer com per accident en un seient d’avió: “Una revista reclamava ‘no pensis, dibuixa!’ en un parell de pàgines farcides d’impressions de caire infantil que convidaven a seguir omplint la pàgina. Era un exercici que em va flipar”.

Després d’omplir aquelles dues pàgines amb aquests ninots espontanis, el Dko va seguir treballant en aquests personatges que, a hores d’ara, caminen cap a la volumetria escultòrica; seguint sempre amb el recurs de l’espontaneïtat i l’expressió de la postura.