Del 15 de maig a l’11 de juny de 2015

La Carla Soza és una artista xilena instal·lada a Catalunya. Després de finalitzar els seus estudis en Filosofia i Història de l’art, la Carla Soza inicià el seu projecte artístic, a base d’acrílic i constituit per formes de colors plans pròximes al llenguatge digital, per a reflexionar sobre una contradicció intrínseca de la societat contemporània: l’hedonisme mancat de plaer.

Part d’aquest treball ja va ser exposat a la llibreria el febrer de 2014, en una mostra col·lectiva de temàtica eròtica: “Venus entre els llibres”.

En el camp de l’erotisme, ha publicat també un llibre il·lustrat “Postlove” (2013) que també està disponible a la llibreria.

.
Carla Soza, Lost Kids

En aquesta ocasió, la Carla Soza ens presenta un treball d’il·lustració digital que s’allunya dels seus coneguts treballs de temàtica eròtica. Els “nois perduts” de la Carla Soza surten de la interpretació que l’artista fa d’una selecció de fotogrames de pel·lícules la temàtica de les quals és l’adolescència en contextos de risc d’exclusió social.

Amb aquesta sèrie, l’artista vol reivindicar el llenguatge cinematogràfic i el gènere del retrat, a través de l’ús de diferents tècniques que aporten una subjectivitat fonamental a cadascuna de les obres.