El divendres 17 de gener, els alumnes de l’Escola d’Art de Manresa van realitzar l’acció de clausura de l’exposició “C.A.R.R.E.R.S.”, afegint a la ja construïda ciutat gairebé invisible, una sèrie de pictogrames que incorporaven a aquest mapa ideal les experiències personals que els espectadors havien compartit prèviament.

L’acte va comptar amb l’acompanyament musical del grup manresà La Parentela (Noa M.Avila a la veu, Àlex Casanova al caixó flamenc i a la guitarra i Ivan Sabata a la guitarra). Els seus temes propis fruit de la fusió d’estils i les seves variades versions van ser el delit de tots els que vam assistir-hi (que no érem pocs!).

.

L’endemà, la pluja no va privar-nos d’inaugurar la nova exposició del Racó de l’Art: “OníricsIrÒnics”. En aquesta ocasió l’il·lustradora Montse Bugatell ens mostra el resultat de la seva col·laboració en el projecte literari-artístic de Ferran Cerdans, en el que proposa a diferents artistes fer una sèrie d’il•lustracions per a la portada del seu llibre “Perdonin que no em disculpi“.

Durant la inauguració vam gaudir també de música en directe. L’Eric Sans (guitarra) i l’Òscar Martínez (baix), professors de l’escola de música manresana Espai Musical, ens van acariciar les orelles amb una magistral interpretació de temes de jazz i música ambiental.