Del 14 de març al 19 d’abril de 2014

.

Ariadna Borràs Roig és alumna del CFGS d’Il·lustració de l’Escola d’Art de Manresa i autora, entre d’altres projectes, de les il·lustracions del llibre “La mirada del voltor” de Ramon Breu.

Nascura al barri de Gràcia de Barcelona, l’Ariadna Borràs va estudiar Batxillerat Artístic a l’Escola AAOO Llotja, al que seguí un CFGS de Gràvació i Post Producció de Video Digital a MK3 i els estudis de Fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Anys més tard, quan va instal·lar-se a Manresa, va reprendre els estudis per a cursar el CFGS d’Il·lustració, pel que actualment està realitzant el projecte de finalització.

.

Ariadna Borràs, Agost

“Agost” ens proposa un viatge a aquells estius de la infància.

A través d’una sèrie de peces fetes amb llapis i acrílic sobre fusta, algunes d’elles exemptes i altres planes per a ésser penjades, l’Ariadna Borràs ens convida a passejar pels boscos de Cardedeu. Un llenguatge naïf, constituït per motius naturals i a base de traços més imaginats que resolts, serveix a la il·lustradora per a recrear aquest viatge als paratges de la seva infància, a reviure aquelles tardes de jaure sobre la gespa humida, projectant figures fantàstiques sobre les siluetes blanques dels núvols, retallades sobre un fons blau.

.

Per a la inauguració vam comptar amb la música en directe del músic manresà Marc Oliveras, que interpretà peces de collita pròpia que pretenien donar una visió complementaria del viatge idíl·lic que ens proposa l’Ariadna Borràs.