Els C.A.R.R.E.R.S. es construeixen amb paciència

.

No ens agrada gaire que la Plaça Gispert es vegi tan “lluny” del centre de Manresa. No ens agrada gaire pensar que, a vegades, caminar pels carrers del barri antic pugui ser considerat “esport de risc”. No ens agrada gaire que la ciutat confongui “llibreria” amb “papereria” o “copisteria”. I tampoc ens agrada gaire que hi hagi faroles apagades a les places, il·luminades en canvi pel pestanyeig intermitent de bombetes (blaves i taronges) imantades al sostre de masses cotxes.

És només una modesta opinió. De fet, tothom té quelcom a dir sobre la ciutat, sobre els C.A.R.R.E.R.S. de la ciutat.

.

IMG_7758_web

IMG_7762_web

IMG_7764_web

.

I, per altra banda, sí que ens agrada tenir al Racó de l’Art de la llibreria un treball que ens invita a pensar sobre aquest context urbà nostre, sobre els carrers, sobre les places. I també ens agrada que siguin els “emergents” de l’Escola d’Art els que marquen les normes del joc de dir què en pensem.

.

“Estem desconstruint la nostra ciutat de retalls per construir el plànol d’una nova ciutat, quasi invisible. I allà on hi havia la nostra ciutat recollir les experiències de les persones que la transiten”.

.

IMG_7778_web

IMG_7782_web

IMG_7786_web

 

.

Acaba l’any i en comença un altre. I us convidem a compartir les vostres experiències urbanes a la roda dels C.A.R.R.E.R.S. (Camins Aleatoris de Relacions Retallades i Efervescències Rodolant Simbòlicamen) que tindrem a la llibreria fins el pròxim 17 de gener.

Felices places!

 

IMG_7792_web

 

*Aquestes fotos són tan sols un tastet, quan s’acabi l’exposició (esperem que en prengueu part) trobareu una ressenya com déu mana a l’apartat de la nostra web dedicat al Racó de l’Art.

Deixa un comentari