Aquest Nadal, lectures de 2a mà!

posted in: Literatura | 0

NADALCULTURAL_novelesnoves.

Que siguem una llibreria de 2a mà no significa que tots els títols que tenim estiguin escrits fa una pila d’anys. Us proposem una selecció d’obres escrites els darrers anys, en perfecte estat i a molt bon preu!

IMG_8904
Rafael Chirbes, “En la orilla” (2013)

Aquest any, Chirbes ha guanyat el Premi Nacional de Narrativa amb aquesta novel·la, considerada l’obra definitiva sobre la crisi actual. És una història plena de vides derrotades, somnis trencats i la millor literatura.

.

IMG_8907
Emili Teixidor, “Pa negre” (2003)

Una de les obres més aclamades de l’autor català, portada al cinema per Agustí Villaronga l’any 2010. Protagonitzada per un nen pràcticament orfe, la novel·la narra una història ambientada en la postguerra civil a la comarca d’Osona.

.

IMG_8906
Julia Navarro, “Dime quien soy” (2010)

En aquesta novel·la Julia Navarro fa un repàs al segle XX europeu, des de la Segona República a la Guerra Freda a mans d’uns personatges inoblidables.

.

IMG_8905
Asa Larsson, “Aurora Boreal” (2003)

“Aurora boreal” va ser guardonada amb el Premi a la Millor Primera Novel·la Negra per l’Associació Sueca d’Escriptors de Novel·la Negra. Novel·la negra nòrdica en estat pur..

IMG_8898
Noah Gordon, “El celler” (2007)

“El celler” és la darrera novel·la de Noah Gordon, un dels autors més reconeguts de novel·la històrica. En aquesta ocasió, l’autor d’ “El metge” o “L’últim jueu” ens explica la història d’una família de viticultors a la França del segle XIX.

.

IMG_8900
Sergi Pàmies, “La bicicleta estàtica” (2010)

Un recull de 19 contes on l’autor mescla autobiografia, ficció i un afilat sentit de l’observació per a disseccionar l’arribada a la maduresa. Amb un estil precís i irònic, l’autor submergeix al lector en emocions com el dol, el desamor, la introspecció obsessiva, les pors, la nostàlgia etc.

.

IMG_8897