28 i 29 de novembre: cap de setmana literari

Us proposem un cap de setmana (divendres 28 i dissabte 29) on la literatura, en els seus diferents gèneres, serà la protagonista.

.

El Retaule, lectura dramatitzada de “L’arribada”

El grup de teatre manresà col·laborador habitual de la Llibreria, estrenarà a la lectura dramatitzada de “L’arribada”, una comèdia dramàtica original de Josep M. Simó adaptada pel director d’El Retaule, Lluís Tuneu.

Retaule3En l’obra, un succés dramàtic i alhora misteriós sacseja la família d’en Bernat Tribau, propietari d’un bar en un petit poble de muntanya. Les xafarderies dels convilatans, punyents i nocives, faran sorgir diversos sentiments en la família, des de la lleialtat i l’amor, fins a la falsedat i l’enveja, i arribaran a destruir la bona harmonia de la família.

Repartiment: Montse Mas (Roser), Iolanda Segura (Laura), Roser Rojas (Agneta), Lluís Tuneu (Bernat), Xavier Cots (Ton), Joan C. Jiménez (Dalet) i Àngel Mompó (Eugeni).

Dia i hora: Divendres 28 de novembre a les 8 del vespre.

Entrada gratuïta amb taquilla inversa.

.
Presentació del llibre “Les músiques de Brundibar”, de Déborah Puig-Pey (Tigre de Paper Edicions, 2014)

“Les músiques de Brundibar”, ambientada a la Barcelona wagneriana i al Berlín dels anys 30, desgrana l’interior d’un règim i d’una societat dominats per la falsedat i el totalitarisme, on la persecució de l’antifeixisme, el comunisme, l’homosexualitat i la condició jueva és cruel i despietada. En l’obra, la música serveix com a gran metàfora.

L’acte inclourà, a més de la mateixa autora i Jordi Masdeu (regidor a Manresa i activista antifeixista).

Dia i hora: Dissabte 29 de novembre a 2/4 de 8 del vespre.

.

brundibar-poster